Ден 1

9:00

Отворaње, собирање и доручек

9:30

Добредојде- свечено отворање на настанот

10:00

Поздравно обраќање во врска со Tech4Muni MK и  претставување на предизвиците – можности во секторот на смарт градови локално и глобално

10:45-13:00

Време за работа и директни консултации  со претставниците на општините

13:00-14:00

Ручек и забавни активности

14:00-17:00

Време за работа и директни консултации со експертите во индустријата

17:00-17:30

Ужина и забавни активности

18:00

Крај на првиот ден

Ден 2

9:00

Собирање и доручек

10:00-13:00

Време за работа – подготовка на терен и презентации. Полуфинале и избор на најдобрите тимови

13:00

Ручек

14:00-15:40

Настан на терен – избор на победничките решенија!

15:30

Поздравно обраќање – уметноста на претприемништвото и иновациите

16:00

Прогласување на победниците и вмрежување

17:00

Завршување на настанот

КАДЕ: City Hall Center, Скопје

КОГА: 11ТИ-12ТИ септември 2019

ПРИЈАВЕТЕ СЕ!